Hola som hasenkamp

QUI SOM

MUDANCES INTERNACIONALS

SERVEIS LOGÍSTICS

Presencia Internacional

COMPROMÍS DE QUALITAT

Ara també a Cuba!

x

QUI SOM

Som una empresa alemanya amb presència mundial.

Disposem d’una estructura capaç de solucionar les necessitats dels nostres clients en l’àmbit de la seva activitat nacional, europea i internacional.

Innovació, Motivació, Dedicació, Discreció i Experiència són els trets característics de la identitat de hasenkamp i formen part del nostre ADN.

114 anys de treball amb i per les persones

Fundada el 1903, la nostra activitat principal és el transport especialitzat d’alt valor afegit, en el qual hi integrem: les mudances d’estris i efectes personals, el transport internacional d’obres d’art i la logística B2C (d’última milla). Igualment, a partir de  la nostra experiència, assessorem en tot el que està relacionat amb els reptes de la mobilitat internacional de professionals i les seves famílies.

hasenkamp Relocation Services Spain es va constituir el 1995. Gràcies a la magnífica acceptació dels nostres serveis i al suport dels nostres clients, comptem, avui dia, amb modernes instal·lacions a Madrid i a Barcelona, i amb una sòlida estructura financera i societària.

Actualment, posem a disposició dels nostres clients a Espanya un expert equip de persones multilingües per a treballs de coordinació, així com personal tècnic i d’operacions en contínua formació. Gràcies a la gran capacitat de la nostra infraestructura internacional, gestionem una insuperable flota de vehicles per a transport intraeuropeu.

Per a hasenkamp, cada projecte que el nostre client ens encomana és un repte i una motivació. Aprofitem les sinergies disponibles amb d’altres proveïdors en l’àmbit de la mobilitat internacional, i optimitzem temps i costos en benefici dels nostres clients.

Contemplem un escenari global a l’alça en termes de transport i logística especialitzat i d’alt valor afegit per als propers anys; és per això que, des de hasenkamp, apostem per la inversió en un creixement sostenible de la nostra infraestructura, de manera que els beneficis repercuteixin en els nostres clients.

x

MUDANCES INTERNACIONALS

hasenkamp proporciona serveis especialitzats de mudances nacionals i internacionals de màxima qualitat; aquesta és, actualment, la principal línia de negoci del grup a Espanya.

Avantatges competitius: sabem el que fem i som conscients del valor que tenen els nostres serveis per a una millor adaptació de l’empleat al seu lloc de treball.

Coneixement del client: tant la col·laboració com l’experiència en el tracte diari amb multinacionals i corporacions han fet que, a hasenkamp, ens sentim com una extensió del departament de RRHH del nostre client. La màxima satisfacció de l’empleat o l’empleada, la seva família i l’ocupador és un objectiu primordial de tot el nostre equip.

Comunicació: el flux de comunicació és màxim, ja que es tracta d’un model de gestió transversal.

Coordinació local: tan important com la gestió general de cada expedient és el coneixement local que aporta cada un dels coordinadors que els manipulen en els països d’origen o de destí de cada mudança.

Recursos: hasenkamp s’ha mantingut ferma en la seva estratègia d’ampliació d’instal·lacions, modernització de vehicles i creació de llocs de treball, en contra de la tendència del mercat pel que fa a la reducció de capital actiu («assets»).

Posicionament: hasenkamp és líder en el mercat intraeuropeu de mudances internacionals. El volum de negoci generat com a grup reverteix en una posició de força amb els agents internacionals en múltiples punts, com ara: estalvi de costos, prioritat en els serveis, agilització de temps de resposta, etc.

Mobilitat internacional de professionals

A hasenkamp, entenem la mobilitat internacional de professionals. Els anys d’experiència del nostre equip en diversos àmbits (Relocation, Immigració, etc.) ens capaciten per a assessorar els nostres clients sobre la millor solució per a cada un dels seus projectes. La independència de hasenkamp dins del sector (l’únic compromís de l’empresa és el servei al client) us ajudarà a prendre la millor decisió per als interessos de la vostra empresa.

x

SERVEIS LOGÍSTICS

La logística d’última milla

La Universitat Camilo José Cela, de Madrid, ha definit el concepte «logística d’última milla» de la següent manera:

«La logística d’última milla es refereix a aquelles activitats que es desenvolupen en el darrer segment d’una xarxa logística, quan es produeix la transferència de determinats béns o determinades mercaderies al consumidor final o a l’empresa que els va contractar i els va comprar. Definit així, sembla un concepte força senzill; amb tot, existeixen múltiples detalls que compliquen força la seva execució. De fet, les entregues d’última milla acostumen a ser molt ineficients i representen fins al 40% del cost total del conjunt d’operacions de transport de la cadena de subministrament».

Doncs bé, a hasenkamp, a través de la nostra infraestructura nacional i internacional, basada en la logística urbana, hem estat capaços de desenvolupar aquest concepte de manera eficient per al nostre client, tot aprofitant, precisament, aquestes mateixes infraestructures i el saber fer («know-how») existent per a donar respostes efectives en termes de qualitat i d’estalvi de costos. Per tant, quan es tracta de l’entrega de productes en l’última milla, la qualitat i l’efectivitat en un entorn urbà complex tenen la màxima prioritat. Aquests conceptes formen part integrant de la tradició de hasenkamp. Però, a hasenkamp, anem més enllà: gràcies a les nostres infraestructures existents de valor afegit, el consumidor final pot fruir del producte adquirit de manera immediata, ja que el nostre personal qualificat s’encarregarà «in situ» del muntatge i la posada a punt d’aquest mateix producte, i això en l’àmbit nacional, europeu i internacional.

x

PRESENCIA INTERNACIONAL

Sota diferents marques comercials, dins de hasenkamp holding, tenim presència pròpia a tota Europa, excepte a Suïssa i el Regne Unit, on proporcionem els serveis amb el nostre personal que desplacem especialment des dels nostres centres principals i amb l’ús de consultors independents per a tasques que requereixen presència «in situ» prèvia a la realització de la mudança. Per a donar servei a la resta de món, fem servir la xarxa d’agents que, prèviament acreditada per FIDI en termes de qualitat, ens permet proporcionar un servei homogeni des de i cap a qualsevol lloc del món.

Assistim a convencions sectorials per a intercanviar informació i visitem bilateralment els nostres socis per a conèixer de primera mà la seva infraestructura, educar en les expectatives que n’esperem i conèixer les seves inquietuds que ens permeten perfeccionar el servei proporcionat.

hasenkamp es troba present a:

 • Alemanya: Colònia + Frankfurt + Munic + Hamburg + Berlín
 • Bèlgica: Brussel·les
 • Espanya: Madrid + Barcelona
 • Polònia: Varsòvia
 • Rússia: Moscou
 • EAU: Abu Dhabi + Dubai
 • Qatar: Doha
Aliances estratègiques a la Xina + Hong Kong + Singapur + Tailàndia
x

COMPROMÍS DE QUALITAT

 

 • Pertanyem activament a les principals Associacions Sectorials Internacionals.
 • Certificats obtinguts:
 • FIDI FAIM
 • ISO 14001; 2015
 • ISO 9001; 2015
 • Compliance (Penal i Prevenció de Delictes)

«hasenkamp és sinònim de qualitat»

«El nostre Manual de Qualitat es troba a la vostra disposició»

PDF Declaració de Principis

x

Responsabilitat Social Corporativa

A hasenkamp, tenim una missió: treballar per a les persones. Som molt conscients de la responsabilitat que tenim com a empresa pel que fa al món que ens envolta i a la societat a la qual ens devem.

És per això que tenim molt arrelada la filosofia d’aplicar i promoure la Responsabilitat Social Corporativa, filosofia que forma part substancial de la nostra estratègia corporativa. A continuació, enumerem alguns exemples dels nostres projectes més representatius en aquest camp:

 • Contribució a l’ocupabilitat de joves a Espanya a través del programa de formació professional dual alemany FEDA
 • Programes de conservació i educació mediambiental
 • Accions de «Corporate Governance»
 • Implementació constant de sistemes de Seguretat Laboral
 • Col·laboradors de l’ONG «Metges sense fronteres»

Compliment normatiu corporatiu

A hasenkamp, fa temps que disposem de diferents sistemes de prevenció i control de riscs en diversos àmbits de la nostra activitat professional. Aquests sistemes s’han vist incrementats per la implementació d’un ambiciós Model de Prevenció de Delictes que incorpora la detecció, el control i el seguiment de riscs penals que puguin existir en l’entitat. Aquest model s’ha implantat conforme a la legislació vigent i com a referent elemental s’ha creat un Codi de Conducta i Bones Pràctiques que es troba a disposició de tots els usuaris.

PDF Codi de Conducta i Bones Pràctiques

PDF Model Prevenció de Delictes síntesi

x

Ara també a Cuba!

T’ha sorgit la necessitat de traslladar a Cuba a una o diverses persones del teu equip per a iniciar o desenvolupar un projecte professional i no saps per on començar?
A hasenkamp podem ajudar-te amb els preparatius de l’expatriació a Cuba, organitzar la mudança de la família, dur a terme tots els tràmits duaners d’importació en aquell país, aplicar la millor logística disponible intercedint en nom de l’interessat/a davant les autoritats locals cubanes. I tot això amb el suport del nostre personal local a l’Havana monitorat i seguit pel nostre equip des d’Espanya.

Hem despertat la teva curiositat?
Contacta amb nosaltres! A hasenkamp t’ajudarem a fer que l’expatriació a Cuba sigui un èxit.

Per què Cuba?
A banda dels llaços culturals i històrics que ens uneixen a Cuba i el fet que Espanya és un dels inversors més importants a l’illa, la veritat és que portem operant en el mercat cubà des de fa diversos anys, però ha estat durant l’últim exercici quan les nostres activitats a Cuba han pres una especial rellevància dins del context d’aquell mercat.
No només hem estat capaços de subscriure contractes de col·laboració amb empreses estatals (imprescindibles en el context cubà), sinó que també s’han posat en marxa importants acords de col·laboració amb partners estratègics locals la resposta dels quals està sent raonablement satisfactòria.
Podem oferir als nostres clients i partners una solució professional en un mercat exigent i complex com és el cubà. Així mateix considerem molt interessants les oportunitats que poden sorgir a mitjà i llarg termini.

x

Contacte

x
x